Over ons

Wij helpen je graag bij het organiseren van een gezonde en gestructureerde administratie van je bedrijf. Welkom!

 

''Administratie is mij op het lijf geschreven. Ik help je graag!''

Hendrika Borger

Als ondernemer is het cruciaal om een duidelijk overzicht te behouden, niet alleen van je algehele bedrijfsvoering maar vooral ook van je financiën. Helaas ontbreekt het veel ondernemers aan zowel de juiste informatie als de benodigde tijd om hun administratie adequaat bij te houden.

Ik ben Hendrika Borger, geboren op 10 september 1969 in Marum. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het agrarische bedrijf van mijn familie, heb ik besloten om me te richten op de financiële administratie. Om dit te ondersteunen, heb ik de opleidingen Praktijkdiploma Boekhouden en Moderne Bedrijfsadministratie afgerond. Bij Administratieve Dienstverlening sta ik klaar om je te helpen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in diverse bedrijven, zowel in de dienstverlenende sector als in productiebedrijven, beschik ik over uitgebreide kennis op het gebied van administratie en financiën. Of het nu gaat om grote bedrijven of kleinere organisaties, ik ben een allrounder op administratief gebied. In 2020 ben ik gestart als zelfstandige en heb ik mijn bedrijf, Borger Administratieve Dienstverlening, in Drachten gevestigd.

Heeft jouw bedrijf behoefte aan extra ondersteuning? Heb je tijdelijk een ervaren administrateur nodig? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ik ontmoet je graag persoonlijk om de mogelijkheden te bespreken. Samen met mijn team zorgen we voor een op maat gemaakte aanpak. En onthoud: ik ben altijd jouw directe aanspreekpunt. Neem vandaag nog contact met me op via telefoon of app, zodat we binnenkort een afspraak kunnen plannen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken.

Kies voor overzicht. Kies voor Borger Administratieve Dienstverlening!

Jij wilt je volop inzetten voor je bedrijf en de dingen waarin jij goed bent. Daarom helpen wij je graag bij je administratie. Juist wanneer het je aan tijd ontbreekt. Of wanneer je extra kennis en informatie over administratie nodig hebt. Wij zijn er voor jou. Als één aanspreekpunt voor al je financiële vraagstukken!

Bedrijfsanalyse

Onze kwaliteiten

Eerlijk en vertrouwd

AVG-proof en veilig

Persoonlijk en betrouwbaar

Met open vizier en gericht op persoonlijk contact

Duidelijk, overzichtelijk en tijdbesparend

Helder inzicht in de cijfers van je bedrijf zonder zelf je hoofd te breken

Kostenbesparend

Financieel advies en begeleiding waarmee jij geld bespaart

Bel ons gerust!

Of stuur ons een bericht via Whatsapp

Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak.

Wij helpen je graag en goed.