Veel gestelde vragen

FAQ- Tien vaak gestelde vragen/antwoorden

Wat voor soort diensten biedt Borger Administratieve Dienstverlening aan?

Ons administratiekantoor biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder boekhouding, belastingadvies, salarisadministratie, jaarrekeningen, financiële planning en meer.

Het uitbesteden van je administratie aan ons kantoor bespaart je tijd, vermindert fouten, zorgt voor nauwkeurige boekhouding en biedt toegang tot professioneel advies voor je financiële vraagstukken.

De kosten variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van jouw administratie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Wij bieden onze diensten zowel aan bedrijven als particulieren aan. Of je nu een kleine ondernemer bent of een individuele belastingbetaler, wij helpen je graag met je financiële taken.

Na een kennismakingsgesprek bespreken we jouw specifieke behoeften en vereisten. Vervolgens stellen we een plan op maat op en gaan we aan de slag met het beheren van je administratie.

Als administratiekantoor nemen we de vertrouwelijkheid van je gegevens uiterst serieus. We hanteren strikte beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat je informatie veilig wordt bewaard.

Ja, ons kantoor biedt uitgebreide ondersteuning bij belastingaangiftes, fiscaal advies, belastingplanning en het optimaliseren van jouw fiscale situatie.

Je maakt gemakkelijk een afspraak door telefonisch contact met ons op te nemen. Of je vult het online contactformulier in. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de nodige informatie.

Als kleine ondernemer ben je niet wettelijk verplicht om een boekhouder in dienst te hebben. Het kan echter wel enorm helpen bij het bijhouden van je financiële administratie, het optimaliseren van belastingvoordelen en het voorkomen van fouten.

Een boekhouder kan je helpen bij het voorbereiden en indienen van jouw belastingaangiftes, het identificeren van mogelijke aftrekposten en het optimaliseren van je fiscale situatie om belastingvoordelen te maximaliseren.

Kies voor overzicht. Kies voor Borger Administratieve Dienstverlening!

Jij wilt je volop inzetten voor je bedrijf en de dingen waarin jij goed bent. Daarom helpen wij je graag bij je administratie. Juist wanneer het je aan tijd ontbreekt. Of wanneer je extra kennis en informatie over administratie nodig hebt. Wij zijn er voor jou. Als één aanspreekpunt voor al je financiële vraagstukken!

Bedrijfsanalyse

Onze kwaliteiten

Eerlijk en vertrouwd

AVG-proof en veilig

Persoonlijk en betrouwbaar

Met open vizier en gericht op persoonlijk contact

Duidelijk, overzichtelijk en tijdbesparend

Helder inzicht in de cijfers van je bedrijf zonder zelf je hoofd te breken

Kostenbesparend

Financieel advies en begeleiding waarmee jij geld bespaart

Bel ons gerust!

Of stuur ons een bericht via Whatsapp

Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak.

Wij helpen je graag en goed.